10 motive pentru a apela la o agenție imobiliară!#1 Economisești timpul de căutare

Atât Imobio Estate , cât și alte agenții imobiliare cu experiență din Chișinău , dispun de baze de date imense. Poți găsi rapid și ușor doar acele oferte care corespund cerințelor tale, evitând astfel timp pierdut în căutări zadarnice. De exemplu, în cazul clienților care nu au timp nici să meargă să vadă proprietăți, agentul Imobio Estae face o selecție în prealabil, pentru ca alături de client să meargă direct la sigur. Timpul este, poate, cea mai de preț resursă personală în secolul vitezei.

#2 Ai acces la numeroase opțiuni și oferte

Dacă tot am menționat baza de date, o agenție imobiliară îți oferă ocazia de a alege din numeroase oferte și opțiuni. E de la sine înțeles faptul că în Chișinău  există atât cerere, cât și ofertă din plin. Însă e important să știi unde sunt acestea, iar agențiile imobiliare îți pun pe tavă opțiuni reale și deja verificate.

#3 Agentul imobiliar îți apără interesele

În ultimii ani, agenții imobiliari din Chișinău  au devenit adevărați experți în tranzacțiile imobiliare. Și îți vor apăra interesele tocmai pentru că este și în interesul lor să găsești ceea ce cauți, iar tranzacțiile imobiliare să decurgă cât mai eficient cu putință. Dacă ești norocos și întâlnești un agent imobiliar cu adevărat pasionat de ceea ce face, incursiunile în piața imobiliară vor fi o provocare frumoasă, nu o corvoadă.

Imagini pentru apartament la cheie

#4 Obții informații importante cu privire la piața imobiliară

Există o oarecare reticență, uneori, în a apela la o agenție imobiliară, deoarece acest lucru presupune și plata unor comisioane. Avantajele câștigate însă compensează din plin, căci agenții imobiliari sunt cei care știu cel mai bine cum funcționează piața imobiliară din Chișinău, în timp real. Ei cunosc prețurile, zonele avantajoase, tendințele, ce se caută și ce nu.

#5 Nu știi să negociezi?

Corelat cu #3, inabilitatea de a negocia e un motiv în plus să apelezi la oameni care știu să facă acest lucru, care cunosc piața imobiliară și prețurile practicate, știu când o proprietate e supra sau subevaluată și pot negocia în favoarea ta.

#6 Profesionalism

Eviți cu brio situații inconfortabile, căci agentul imobiliar știe să se descurce în astfel de situații, cu profesionalism. I se spune „piață imobiliară”, însă interacțiunile cerere-ofertă nu trebuie să fie ca la piață, căci agențiile imobiliare știu să intermedieze interesele clienților într-un mod ce denotă profesionalism și atenție la nevoile clientului.

 

Imagine similară

#7 Economisești timpul de vânzare/cumpărare

Odată ce ai găsit ceea ce cauți sau ai primit o ofertă bună, o agenție imobiliară te ajută să economisești timpul de vânzare/cumpărare, fiind intermediar în stabilirea și clarificarea rapidă a detaliilor necesare.

#8 Promptitudine când vine vorba de realizarea tranzacțiilor

Toți avem o oarecare teamă (aproape înnăscută) de birocrație și complicații formale, ce tind a fi amânate la nesfârșit. Agențiile imobiliare, ca intermediari în realizarea tranzacțiilor, îți asigură promptitudine și o derulare eficientă și rapidă a demersului dorit. Concret, agentul imobiliar, în rolul său de intermediar, îți explică și te ajută să înțelegi contractele, îți oferă îndrumare în scrierea și semnarea acestora – asigurându-se că înțelegi implicațiile tranzacțiilor făcute. Totodată, primești asistență permanentă în tranzacțiile de vânzare-cumpărare realizate la notarii publici, unde agentul imobiliar se ocupă de intermediere și de aspectele birocratice până la finalizarea tranzacției.

#9 Îți diminuezi costurile personale

Resursele financiare investite în publicarea ofertei tale sau a ceea ce cauți în cât mai multe locuri posibile pot fi diminuate cu ajutorul agențiilor imobiliare. În plus, acestea dispun de canalele de promovare necesare, știu unde anume să publice ofertele / căutările și investesc în promovarea anunțurilor pentru a găsi cele mai bune soluții pentru fiecare client. Imobio Estate  nu percepe nici un cost suplimentar pentru promovarea anunțurilor.

 

Похожее изображение

 

#10 Primești consiliere și o evaluare corectă a imobilelor

Pe tot parcursul colaborării tale cu o agenție imobiliară, ești consiliat cu privire la corectitudinea prețurilor raportate la piața imobiliară din Chișinău. Totodată, la Imobio Estate, primești evaluări ale imobilelor de interes, precum și consultanță pe tot parcursul tranzacțiilor, până la finalizarea acestora. Imobio Estateîți asigură și siguranța datelor personale, precum și tranzacțiilor realizate.

Așa că nu ezita să ne contactezi.

Imobio Estate: A ta companie imobiliară de încredere.

 

Distribuie pe rețele sociale