Apartament nou sau vechi?Doriți să vă cumpărați un apartament însă nu sunteți deciși încă dacă să optați pentru un apartament vechi sau unul într-un complex rezidențial nou costruit? alegerea potrivită.

Avantajele apartamentelor vechi:

*Poate cel mai mare avantaj pe care îl au apartamentele situate în blocurile vechi de locuințe este cel legal de locație.

* În general, apartamentele noi sunt situate în zonele marginale ale orașului, acolo unde au mai rămas suprafețe de teren pentru construcții.

* În schimb, în cazul apartamentelor vechi, dumneavoastră sunteți cei care decideți zona unde doriți să cumpărați.

*De asemenea, în majoritatea cazurilor, apartamentele vechi sunt la prețuri mai bune decât cele nou construite, asftfel încât puteți oricând opta pentru un apartament mai ieftin sau, la același preț, pentru unul mai spațios.

Care sunt avantajele apartamentelor noi contruite:

Dacă însă optați pentru un apartament într-un bloc nou construit, avantajele sunt multiple.

*De pildă, unii dezvoltatori sunt mai flexibili în privința opțiunilor de plată acceptând plata în mai multe tranșe.

*De asemenea, majoritatea dezvoltatorilor oferă și locuri de parcare apartamentelor cumpărate iar în plus oferă o securitate sporită prin monitorizarea accesului în cadrul complexului rezidențial.

*Un alt avantaj al imobilelor noi îl constituie calitatea lucrărilor de contrucție, blocurile noi fiind realizate cu materiale și tehnologii de ultimă generație, iar izolația termică, instalațiile sanitare și hidroizolațiile sunt net superioare față de cele vechi.

*Dacă optați pentru un apartament nou vă puteți personaliza casa după gustul dumneavoastră, având posibilitatea de a alege gresia, faianța, parchetul, ușile de interior și obiectele sanitare pe care vi le doriți.

*Apartamentele noi vin și cu avantajul serviciilor post vânzare și garanția oferită de către dezvoltator.

*Astfel, riscul eventualelor probleme care pot apărea în apartament îl preia constructorul în cazul apartamentelor noi în timp ce, în cazul celor vechi, el revine cumpărătorului.

*A cumpăra un apartament într-un bloc nou poate constitui și o investiție pe termen lung deoarece, fiind un imobil nou construit, gradul de uzură al clădirii în timp va fi mai redus decât în cazul imobilelor vechi.

Totuși dacă încă nu v-ați hotărît, puteți să vă apropriați la oficiul nostru de pe strada București 21, pentru a beneficia de cea mai rapidă și eficientă consultață de pe piața imobiliară din Republica Moldova.

 

Distribuie pe rețele sociale