Avantajele colaborarii exclusivie cu I MOBIO ESTATE:Proprietățile cu exclusivitate reprezintă cu adevarat interes pentru o agenție. Pentru Imobio Estate ofertele din portofoliu sunt deosebit de importante, iar cand acestea sunt cu exclusivitate, ne dedicam toata grija și activitatea pentru tratarea acestora corespunzător. Ca să trecem direct la subiect, iată de ce credem noi că este IDEAL să colaborați cu noi cu EXCLUSIVITATE:

1.Suntem o agenție cu o bună reputație, unde respectarea înțelegerii este pe primul plan, și avem o bună reglementare legală în această privință.

 

2.Lucrînd exclusiv cu noi, veți avea siguranța ca recomandăm proprietatea dumneavoastră clienților care zilnic vin la agenție și caută după oferte similare.

 

3.Puteți avea încredere că ne ocupăm în exclusiv de proprietatea dvs. și investim bani pentru a o promova. Acest lucru nu se intampla însă atunci cînd nu există reprezentare exclusivă. Nici o agenție nu va investi bani în promovarea unei proprietăți care este dată și la alte agenții.

 

4.Selectăm doar clienții interesați , pentru a evita vizitele numeroase, care se lasă cu dezămăgiri și neplăceri de ambele părți.

 

5.Veți beneficia de consultanță și asistență pe tot parcursul efectuării procesului de vînzare, la notar și în cadrul demersurilor necesare în tranzacție. Aceasta este deosebit de importantă și de mare ajutor.

 

 

Distribuie pe rețele sociale