Cei mai importanți factori care sporesc valoarea imobilelor:Dacă vrei să te lansezi pe piața imobiliară sau te-ai ocupat deja de cîteva proiecte ca dezvoltator imobiliar, atunci știi deja că domeniul este într-o continuă expansiune și ca exigențele clientilor se schimbă în permanență. Chiar și așa, pentru a avea succes de fiecare dată, sunt cateva lucruri în care ar trebui să investești atunci cînd vine de construirea unui nou imobil.

Ține cont de ele, iar valoarea locuințelor pe care le faci va crește. în plus, șansele ca acestea să se vîndă imediat și ca tu să îți recureperezi investiția initiala foarte repede sunt mai mari. Așadar, care sunt factorii de care ar trebui să știi întotdeauna seama?

Poziționarea imobilului

Dacă vrei să investești într-un teren pentru ridicarea unui nou bloc, ia în calcul în primul rînd zona în care se află acesta. Există racordaj la rețeaua de canalizare, de gaze? Străzile sunt asfaltate? Există iluminat public? Este important să nu existe astfel de lipsuri în cartierul în care vrei să construiești, pentru ca altfel va fi destul de greu sa iți vinzi imobilul.

Картинки по запросу bloc se apartament langa piaţă magazine farmacii

Mai mult decît atît, chiar dacă vei cheltui mai mult la început, investește mai degrabă într-un teren aflat într-o zonă bună, cu acces facil la mijloacele de transport în comun și la diferite puncte de interes (supermarketuri, grădinițe, școli, piețe etc). Nu trebuie să fie neapărat central, ci să corespundă cît mai multor criterii ale potențialilor clienți. Aceștia vor fi întotdeauna atrași de imobilele cu o poziționare bună și le vor alege în detrimentul altor oțtiuni.

Dotările incluse

Oamenii caută de fiecare dată apartamente noi care să arate bine, care să fie spațioase și să aibă cît mai multe dotări, pentru ca ei să nu fie nevoiți să facă investiții suplimentare, să se complice cu alte comenzi și cu instalarea unor produse.

Картинки по запросу apartament langa piaţă magazine farmacii

Tocmai din acest motiv, locuințele pe care le pui la vînzare ar trebui să reprezinte pachetul complet pentru ei: finisaje, geamuri termopan, interfon, uși, centrală termică (dacă sunt mai multe apartamente în bloc, poți opta între diferite seturi de centrale termice la preturi avantajoase), aer conditionat, obiecte sanitare, calorifere sau sistem de încălzire prin pardoseală. Pe lîngă construcția în sine a imobilului, ocupa-te și de aceste detalii pentru a spori valoarea locuințelor, dar și șansele ca acestea să se vîndă mai repede.

Finisajele de calitate

Foarte multe persoane se plîng de calitatea finisajelor din ansamblurile rezidențiale construite recent, de faptul că trebuie să facă tot felul de reparații la scurt timp după ce se mută în ele. În consecință, oamenii sunt acum mai atenți ca niciodată la finisajele caselor pe care le cumpără, ba chiar aduc specialiști în construcții atunci cînd vin la vizionari.

Картинки по запросу finisaje de calitate

Pentru a le oferi potențialilor tăi clienți cele mai bune opțiuni, ține cont de două sfaturi importante: alegerea unei echipe de muncitori de încredere, profesioniști care știu să facă o treabă bună, și găsirea unor furnizori de materiale de construcții de calitate, care își respectă termenul-limită pentru livrarea acestora. Astfel, construcția se va desfășura conform planului și fiecare locuință în parte va fi pregatită corespunzator, cu finisaje executate impecabil, pentru viitorul proprietar.

Acestea fiind spuse, înainte de a începe o nouă constructie, este important sa iți iei din timp toate măsurile de precauție și să te asiguri că dispui de resursele necesare pentru a te ocupa ca la carte de proiect.

Distribuie pe rețele sociale