Știați că……..Cea mai ieftină casă din lume.

Te imaginezi stînd într-o casa cu o suprafață de doar doi metri pătrați?
Dacă iți spunem însă că ea costa 200 de dolari, știm sigur că te întrebi cum se poate asa ceva. Da, se poate. Un american extrem de inventiv a reușit sa construiască o încapere de doar 2,2 metri pătrați, pe care ș-o poate numi, sugestiv, „acasă” .

Interesant este că Derek Diedricksen, în vîrstă de 33 de ani, a construit din scînduri, bucăți de geam sparte si dulapuri vechi, micuța casa, care are o suprafață de doar 2,2 metri pătrați.Ba mai mult, în dormitor i-a încăput și un pat, de 76 de centrimetri lățime si 1,98 de metri lungime. Acoperișul casei este din sticlă, iar în loc de geamuri, Derek a folosit o ușiță de la mașina de spălat.

Картинки по запросу cea mai ieftina casa din lume

Cea mai scumpă reședință din lume, estimată la aproximativ 1 miliard de dolari, îi aparține indianului Mukesh Ambani, cel mai bogat om din Asia.

Clădirea se numește Antilla, are 27 de etaje și este situată în centrul orașului Mumbai, India.

Ambani are 53 de ani și o avere estimată la aproximativ 29 de miliarde de dolari.

Reședința de lux a acestuia are zeci de camere, printre care un centru de spa, o sală de cinema și o parcare enormă, în care încap peste 150 de mașini.

Mai mult, la etajele superioare  se află o superbă gradină luxuriantă.

Pentru a menține totul în perfectă ordine și curățenie, omul de afaceri are la dispozitie, 24 din 24 de ore, o echipă de 600 de servitori.

Indianul si familia lui s-au mutat în aceasta clădire în octombrie, iar factura la electricitate în prima lună a fost de …153.000 de dolari!

Картинки по запросу cea mai scumpa casa din lume antilla

 

Distribuie pe rețele sociale