Te muți cu serviciul în alt oraș? Top 3 criterii cînd alegi apartamentul de închiriat:Serviciul te poate duce in alt oras. În Moldova , Chișinăul e  fruntaș cînd vine vorba de joburi. Dacă businessul în care te afli te-a condus în acest oraș , fie spre un altul si vei avea ca prim task închirierea viitoarei tale locuințe, este bine să ai în vizor cîteva criterii.

Acceseaza un site cu anunțuri de închirieri apartamente în Chișinău , în funcție de orașul în care vei merge, familiarizează-te cu prețul chiriilor, apoi treci la următorul pas, vizionările.

Iată ce trebuie să ai în vedere cînd iți alegi noua locuință:

1.Apropierea de locul de muncă:

Cînd te muți într-un oraș mare, cu atît mai mult în     Chișinău, care este foarte aglomerat, este bine sa îți alegi un apartament în imediata apropiere a sediului unde vei lucra. Vei economisi zilnic foarte mult timp pe drum.

În cazul în care te muți și cu partenerul/partenera de viață, înseamnă că va trebui să te gîndești la confortul amîndurora și să iei în calcul și zona în care va lucra persoana de lîngă tine. Doar a făcut un efort să te urmeze într-un oraș străin, deci nu ai vrea să îi creezi o experiență neplăcută.

Verifică așadar apropierea de mijloacele de transport în comun. Dacă vă mutați în Chișinău , ia în considerare să fiți aproape de stațiile de mazi-taxi. Este mijlocul de transport cu care reușești să ajungi cel mai repede dintr-un loc în altul la orele de vîrf.

Картинки по запросу locul de muncă

2.Loc de parcare:

Mașina este cea care te ajuta să te plimbi între orașul de proveniență și cel care te găzduiește mai nou, orașul în care vei lucra cel puțin pentru următoarea perioadă. De asemenea, există șanse foarte mari să mergi cu mașina la job. Indiferent cum ar fi, dacă deții carnet de conducere și ai o mașină, atunci cînd vei închiria apartamentul va fi bine să întrebi și de locul de parcare.

Ansamblurile rezidențiale noi sunt dotate cu locuri de parcare, însă loc de parcare poți găsi și în cazul unui apartament în bloc vechi. Întreabă proprietarul dacă are  loc de parcare subteran pe teritoriul complexului, sau garaj în aproprierea casei . În caz contrar, de exemplu, în Chișinău, este mai greu să găsești un loc disponibil, mai ales seara cînd te intorci de la job.

Картинки по запросу loc de parcare

3.Mobilă de birou:

Serviciul este cel care te-a adus în noul oraș. Apartamentul pe care îl închiriezi, pe lîngă confortul dorit de tine, va trebui să fie dotat și cu mobilă de birou. Gîndește-te că s-ar putea să fie zile cînd vei lucra suplimentar sau poate ai deja beneficiul unui program flexibil, cu posibilitatea să lucrezi și de acasă. Atunci este mai mult decît important să ai un loc în care să te poți așeza cu laptopul și să lucrezi liniștit. Acel loc înseamnă un mobilier adecvat, inclusiv un scaun de birou, astfel încît să stai intr-o poziție corectă, confortabilă și la finalul orelor de muncă să nu te plîngi de dureri de spate.

Картинки по запросу mobilă de birou

O locuință  în care ai confort contribuie semnificativ la starea ta de bine, în plus, mutarea o vei resimți în felul acesta mai ușoară.

Nu uita, există agenții  imobiliare, care vor face munca asta pentru tine așa că contactează-ne 060484229 sau 068216246 pentru a beneficia de cele mai bune oferte de pe piață.

Imobio Estate: ,, A ta companie imobiliară de încredere.,,

Distribuie pe rețele sociale