Top 5 cele mai neobișnuite clădiri din lume.Arhitectura modernă este una neobișnuită și parcă ar încerca să apropie omul de stele. În articolul care urmează puteți vedea clădirile care aduc parcă ceva din viitorul ce se arată a fi măreț, notează adme.ru.

 

Turnurile Cobră: Se ridică în formă de două Cobre încolăcite. Construcția ar fi trebuit să înceapă în 2008, dar din cauza crizei financiare proiectul a fost amânat.

Картинки по запросу turnurile cobra

 

Dubai Pearl: O clădire iconică, similară cu o casă convențională. Denumită „orașul interior” clădirea va avea 4 turnuri care vor fi conectate printr-un pod. De asemenea, în această clădire se va afla și un teatru cu 1800 de locuri.

Картинки по запросу dubai pearl

 

Grădina Agora: Clădirea care se împarte între creația naturii și creația omului. Cu 20 de etaje, balcoanele clădirii vor avea grădini cu sisteme de suport integrate: panouri solare și reciclarea apei de ploaie.

Картинки по запросу grădina agora

 

World One: Un zgârie-nori cu 117 etaje, cea mai înaltă casă de locuit de pe planetă și cea mai înaltă clădire din Mumbai. În apartamentele de lux vor trăi cei mai bogați oameni din India.

Похожее изображение

 

Lotte World Tower: Mai mare decât toate celelalte clădiri din Seul, cu o înălțime de 556 de metri. Aici vor fi ma gazine, birouri, apartamente și un hotel.

Картинки по запросу lotte world tower

Distribuie pe rețele sociale